Nyheder

Skuespiller

Thomas Biehl


NYHED


14 og 16 november 2019


Spillefilmen "Ingen skal sove" er udtaget til CPH PIX og spiller henholdsvis i Aarhus d. 14. november og København d. 16. november.

I filmen spiller jeg kultlederen Eliot. Jeg glæder mig super meget til at se filmen og møde holdet igen. 


Læs alt om filmen samt bestille billetter til både Aarhus og København her. 22.03.2013


Er i marts og april måned i gang med optagelserne til Isabel Bildes kortfilm "Fadervor" hvor jeg spiller en præst der er ved at gå i opløsning.


Filmen Fadervor er færdig. Den er blevet en stemningsfyldt film der klare sig rigtig godt på Ekkos Shortliste og er nomineret for bedste musik. Se den her (klik)

15.12.2013


I anledningen af 100 året for Niels Bohrs atommodel, spiller jeg  rollen som Niels Bohr (på tysk) i Lars Becker-Larsen film om "Den Forunderlige Kvanteverden" Filmen bliver vist forskellige steder i landet samt på DR2  Søndag (15.12.13) kl. 23.15 og derefter i norden og Europa. Einstein spilles af Martin Greis-Rosenthal.

Se filmen her! (til 14. jan. 2014)

06.12.2013


EN SÆLGERS DØD


Så spiller klassikeren over alle klassikere En Sælgers Død af Arthur Miller. Jeg har æren af at spille sønnen Biff. Den kan opleves fra den 6. - 14. december på Godsbanen Aarhus.

"... spillerne fanger med både alvor og humor deres roller på kornet. Fx scener mellem Willy og Biff (som Thomas Biehl tonere med fine nuancer)" - Aarhus Stiftidende

 


07.11.2013


Så er der Gallapremiere på Nils Malmros film "Sorg og Glæde". Det er den mest modige og ærlige film jeg har set i flere årtier. En film man ikke bare sådan lige kan ryste af sig! Helle Fagralid og Jakob Cedergren spiller helt fantastisk. Jeg har en lille rolle som den forsmåede bejler Jens. Premiere i biograferne 14. november 2013.09.09.2013


Utopia eksperimentet


Er blevet inviteret i laboratoriet.org af Barbera Simonsen fra Det Andet Teater. Her skal vi i en uge undersøge "Tid i prøveprocesser" som er en del af deres UTOPIA-eksperiment række inspireret af interviews fra rehearsalmatters.org. Mine medspillere denne uge er Dorthe Hansen Carlsen og Mikkel Stubbe Teglbjerg. Jeg tror det bliver mega inspirerende.


12.10 2013


Vi har optaget en teaser til filmen Et Liv der er en kort fiktionsfilm, der handler om en voldsramt familie. Jeg skal spille den voldelige mand Flemming. Min datter spillede faktisk min datter i teaseren ;)


Følg med og støt filmen økonomisk her:
21.05.2013


Bag Hegnet


Yeah, så er der urpremiere på vores forestilling Bag Hegnet skrevet af  Caroline Cecilie Malling. Vi er super stolte over at lave urpremieren på dette prisvindende stykke af vores prisvindende dramatiker. Forestillingen er så samtidig urforestilling med vores nye teater B79.2. Alt dette foregår på Katapult i Aarhus hvor den spiller fra 21. maj-15. juni. Læs anmeldelse her!


05.03. 2014


Lavede i dag et spot til foreningen SAVN (Børn af forældre der sidder i fængsel).  Teamet bestod af nogle af Danmarks dygtigste filmfolk. Jesper Ærø, Anders Agerbo og Erik Zappon. Spottet kommer til at kører de næste par år på DR´s kanaler. Jeg spillede rollen som indsat far og fængselsbetjent. NB: Billedet er fra en seddel jeg fandt i en af de forladte celler.20-21. 02. 2014


Efter en måneds ferie i Cambodia kalder arbejdet igen. Denne gang er det med nogle sjove og yderst velproducerede film for REMA 1000, hvor jeg spiller manden der løber ind i store problemer med aftensmaden, konen og udsolgte jordbær, fløde og en børnefødselsdag.


13.04. 2014


Havde en kølig eftermiddag som milijømand i Rasmus Bruun Jørgensens novellefilm "Søløse".

03.07.2014


Har fået den opgave at lægge stemmer til den tyske soldat Erhardt (på tysk) samt flere andre danske og tyske soldater samt civile. Det var en super fed opgave der foregik i De Danske Filmstudier i Lyngby.


22.04.15


4 Stjerner Til Damaskus i Aarhus Stiftidende


"Repliktstærkt Strindberg-stykke! - Hvorfor ikke spænde buen og vælge en tekstudfordring af de største til 25-års-jubilæumsforestilling? Heldigvis går det godt. Takket være et spillerhold med engagementet og talegaverne i top ... I en enkel og vellykket iscenesættelse!"


15.02.15


Er i gang med prøverne til Strindbergs "Til Damaskus". Forståelsesmæssigt er det er stor og fed udfordring. Jeg spiller rollerne som Lægen (Varulven) og Fristeren. Premiere 21.4.15 - 30.4.15. Instruktør Hanne Trap Friis.


10.06.15


Optager for Kræftens Bekæmpelse, i København, i forbindelse med deres E-Kvit kampange.

Nyheds Update

04. marts 2019 - 30 september 2019


Er igang med prøverne og udviklingen af forestillingen TABU. Forestillingen tager temaet alkoholmisbrug i hjemmet op og ser på problematikken fra de pårørenes synsvinkel. Forestillingen har Aarhus premiere på Teatret Svalegangen den 7. maj kl. 19.30 og skal derefter på turne, gerne i mange år fremover. Medvirkende: Anna Ur Konoy, Anni Bjørn og Thomas Biehl


Se mere på vores hjemmeside her.


Bestil billetter til forestillingen her.

15.06.2017


Så fik jeg glæden af at spille den kiksede musiker Ronny i serien RITA over for de dejlige kvinder Mille Dinesen og Charlotte Munch. Instruktion af Lars Kaalund.

Vises mandag 4. september kl. 20.00 på TV2.

15.02.2016


Så starter prøverne til forestillingen Drømmen om Amerika på Randers Egnsteater. En proces jeg glæder mig rigtig meget til at komme igang med. Mere info følger senere.

27.05.2015


Var på optagelser til TV2 serien Norskov. Her spiller jeg journalist. De var en rigtig dejlig dag på settet med glade mennesker og godt humør.

Serien starter i september 2015


14.12.2014


Den 14. december kom og se ny dramatik i Ho Ho Drama2!


HOHO drama 2!

DRAMAFRONTEN er tilbage med en live-on-location advent-event i december 2014


Hver søndag i advent opføres 4 spritnye stykker dramatik i Aarhus og København:

samme stykke, samme klokkeslet, samme dramatikere, forskellige skuespillere og instruktører.


Søndag 14.12: ÅBENBARINGEN, afsnit 3: ”Luciadag” Dramatiker: Jens Kløft Instruktør: Morten Lundgaard . Medv.: Katrine Beck Ipsen, Carsten Svendsen, Thomas Biehl Location: Frelsens Hær i Klostergade. Kl. ca. 14.10 – 15.30 opføres stykkerne. Publikum bliver delt op i 4 grupper, og anført af en guide, går de fra stykke til stykke.  Læs mere her.

13.09.2014


Yeah så starter prøverne til Rester af Alice  med B79.2 der spiller fra 13-21 november på Katapult i Aarhus. Mere info kommer snart Bestil billetter her!


5x4 stjerner i Kulturkongen og 5 stjerner i Århus stiftidende. Læs anmeldelsen her.


02.08.2014


Er i gang med optagelserne til Filmen Et Liv. En barsk film om vold i hjemmet. Jeg spiller den udfordrende rolle som Flemming der både er helt almindelig og sympatisk samtidig med at han ikke kan styre sit temperament, sin jalousi og sit kontrollerende væsen. Hovedrollen er Sophie på 6 år hvilken gør opgaven yderst spændende og udfordrerne. Blev nomineret til Shortlistprisen og publikumsprisen EKKO 2017

28. august 2019


Havde en vidunderlig aften i går til Gallapremieren på filmen "Ser du månen Daniel" sammen med hustruen og en masse dejlige og skønne mennesker fra hele filmholdet. Tak. 🙏 

Se flere billeder fra aftenen her.

21 august 2019


Var på optagelser for M2Film der skal lave optagelser til Nordjyske Museum der åbner den tidligere top hemmelige bunker REGAN V der i tilfælde af krig skulle huse landets hof og regering. Jeg skal være permanent i udstillingen som den driftsansvarlige Erik Jensen der i udstillingen fortæller på en skærm om sit liv.

15-20 august 2019


Optog kortfilmen "hamsterhjulet" med super dejlige mennesker, fra Ettrupfilm, i området omkring Viborg. Filmen foregik på en absurd militærbase i 70-80 erne.

12. marts 2019


Har været på Island nogle dage for at optage til en nordisk fiktionsserie Thin Ice (Tunn is) der foregår på Grønland. Jeg spiller rollen som specialstyrke mand (Frømand) på et dansk krigsskib. Det er første gang jeg oplever Island så det var en skøn oplevelse. Se traileren her.

12.06.18


Er på optagelser til kortfilmen GR4DE. Her spiller jeg en fremtidsinstruktør der skal lære de unge mennesker de "virkelige" værdier her i livet. Filmen er afgangsfilm på filmskolen Potemkin. Instruktør Aske Sørensen

06.06.18


Har de sidste 3 dage skudt kampange/brand film for firmaet "It's a bird" optaget af Signifly. Sammen med de søde mennesker Emil, Nikolaj, Frederik og Nana har jeg været på "alle" locations der findes i København og omegn. 😃 I filmen oplever man en hel dag sammen med min lidt kiksede karakter Walter

1-3 marts 2018


Har i disse dage skudt kortfilm på en forladt ejendom ved Viborg. Spiller en psykisk syg mand der har taget en unge kvinde som gidsel. Glæder mig til at se resultatet.

17.01.18


Optager i dag reklame for Skousen. En lang og sjov dag på settet.

30.10.17


Så er dagens optagelser færdige til en reklamefilm for Børns vilkår. Temaet er skilsmissebørn der kommer i klemme mellem mor og far når der skal holdes ferie. Jeg nåede dog aldrig at møde min ekskone eller mit barn.

01.09-28.09.2017


Laver mange forskellige ting i denne tid. Jeg instruerer revy for Vestre Gasværk, spiller Knirkerevy, laver virksomhedsjobs for ACT m.m.

29.08.2017


Har den fornøjelse at være med til en af de største kulturprojekter i forbindelse med kulturhovedstad Aarhus 2017. Randers Egnsteaters kæmpe havneforestilling Watermusic med bland andet Oh Land. Mit job var af lidt anderledes karakter da jeg stod for at få flyboards i luften.

03.06.2017


Så er der premiere på Knirkerevyen 5. Alle tekster skrevet af os selv. Efterfølgende skal revyen på turne i det ganske land. Læs mere her.

13.2.15

Var på optagelser for at lave undervisningsfilm for Midttrafik. Her spillede jeg buschauffør (han er cool), bilsælger og hotel receptionist.


14.11.2013


Var på Østerbro for at indspille en lille scene til New Danish Screen filmen "Rodløs" instrueret af Kira Richards Hansen og skrevet af Signe Søby Bech. Jeg spillede rollen som den konfliktsky far til filmens hovedperson spillet af Rosalina Krøyer. I rollen som min ex-kone ses Anne Sofie Espersen.

10.08.13

 

Har medvirket i kortfilmen "Mare" hvor jeg spiller far. Min lille søde medspiller faldt i søvn under optagelserne til min sang af "Solen er så rød" :-)

Aug-Nov 2013


Har i disse måneder monster travlt som erhvervsskuespiller hos ACT!

"The essence of a really good actor is that you stay innocent. Stay innocent. Stay curious 'til the day you die. Don't know the answers. Try to figure out. You know? And try to understand. And you see that which makes you unique and that which allows you to imagine that you live in another time, in another place, in another room, that you really believe is based on innocents. That's why we act so wonderfully when were children because we really believe. And that ability to believe, we should keep 'til the day we die and don't let anyone take it away from you. Certainly don't take it away from yourself."

~ Uta Hagen

Kontakt: Lille Elstedvej 235a, 8520 Lystrup. Mobil +4522828301 email: skuespiller(snabel a)thomasbiehl.dk