Opdateret 02.01.04

 

 

FOOLKLATS

Velkommen til The Foolklats officielle hjemmeside

The Foolklats er et vanvittigt, velspillende og morsomt hold af erfarne revykomikere, der selv står for alle ideer og tekster. Det er rablende humor og skarp satire, altid bakket op af et hold swingende musikere. Holdet har arbejdet sammen siden 1992.

The Foolklats er fra venstre mod højre: Henrik Vestergaard Nielsen, Thomas Biehl, Lene Klemensen Gade, Sven Wortmann og Mikael Biehl Hansen og (ikke på fuglen) kapelmester Flemming Høgild Berg bakket op af Rune Eyermann og Simon Brøde Holm m. fl.

 The Foolklats turnerer i 2000-2004 med følgende arrangementer:


Gustav Winckler – Gem et lille smil

 

Gustav Winkler musical fik en forrygende start i Hobro Pakhus sommeren 2003. Musicalen er en parallel historie, til Gustav Wincklers liv, der med stor respekt for Danmarks største crooner beskriver tre menneskers pludselige møde i et dødsbo i København. Det kommer der en sød og underfundig kærlighedshistorie ud af krydret med et hav af Gustav Wincklers egne sange og melodier (27 i alt). Musicalen er skrevet af: Thomas Biehl, Henrik Vestergaard Nielsen og Sven Wortmann. Musikken er arrangeret og ledet af Flemming Høgild Berg. På rollelisten er: Thomas Biehl, Henrik Vestergaard Nielsen, Sven Wortmann, Marianne Bredahl og Michael Kaw.

 

Gustav Winckler musical Hobro

 

Nordjyske Stiftstidende 26 juni 2003 :

"Det blev en charmerende Gustav Winckler forestilling"

”Lidt go´musik gjorde mange mennesker glade … Idéen blev til virkelighed og tirsdag aften var der premiere i det røde pakhus på forestillingen ”Gem et lille smil …” Og smil af mange slags får man nok at gemme af, for det er blevet en underholdende og charmerende forestilling, som giver mulighed for at opleve mange af Gustav Wincklers sange… Det er både sjovt og charmerende, og de har udvist stor kreativitet med hensyn til at sætte sangene sammen i historien. Det er godt gjort og der er et godt flow … De havde alle fire roser til de medvirkende efter forestillingen … De slipper rigtig godt fra det og har sådan set alle de gode sange med. Det er en sjov måde, de får fortalt historien på, og så er der en Happy End – lige i Gustav Wincklers ånd. 

 

Hobro Kommunes hjemmeside skrev :

"Gustav Winckler fik en flot velkomst"

Med 4 velbesøgte forestillinger fik Kulturkommuneårets store teatersatsning en god modtagelse af ca 700 gæster i det Røde Pakhus. En musikalsk oplevelse i særklasse med musisk akkompagnement af Gustav Wincklers AllStars-orkester til sange fremført af musicalens forfattere med Sven Wortmann i spidsen. Som syngende maler gav han en væld af kendte og ukendte Winckler-hits med Marianne Bredahl som assisterende sanglærke. Den hvide måge var ikke på repertoiret, men havde en mere ydmyg rolle som tilskuer til halvanden times intens underholdning. Forestillingens afsluttende klimaks var et storskærmsvideoklip med den rigtige Gustav i balletstil med "…et gemt smil til det blir gråvejr"…

 

 

 

Se indslag fra TV-2 Nord

 

 

 

 

 

Natkabaret -trådt i spinatten

 

Er en times forrygende underholdning fra et komisk grænseland mellem sprælsk satire og kulsort slapstick. Natkabareten går tæt på det, der bevæger sig og sparker til det, der står stille. Vi kravler ind under huden på danskerne, og giver alt et grin med på vejen, velvidende at intet er så befriende som at grine af sig selv. Er du træt af dagligdagens alvor, så lad The Foolklats give dig en lattervækning. Natkabaret -trådt i spinatten humørfylder dine grinedepoter og får dit smilebånd til at samarbejde med dine lattermuskler.

 

NatkabaretArne Melchior (MF) skrev i Jyllands-Posten:

" Med start kl. 23. opførte The Foolklats i en og halv time et fyrværkeri af munterhed ... der blev afleveret med en forbløffende blanding af ynde og energi."

 

FDFs senior net-avis skrev:

"Temperaturen steg støt i takt med de efterhånden meget højlydte grin, men grundet det fantastiske skuespiller- og sangertalent fra teatertruppens side, gjorde det ikke så meget.

"Foolklats" har tidligere opført "Knirkerevyen"... og det var derigennem, at vi fattede interesse for "Foolklats". Disse to revyer er absolut ikke ens, men de når begge op på et meget højt humoristisk niveau og er aldeles anbefalelsesværdige.

Vi vil hermed anbefale "Foolklats" til alle dem, som ikke tidligere har hørt om dem (og til alle de andre, for den sags skyld.), og hvis man har smag for underholdning i topklasse, er det "Foolklats" man skal hyre."Knirkerevyen - se den før din næste

 

Knirkerevyen er en revy, der med skarp satire tager den danske folkekirke under kærlig behandling og lige så meget de juleaftens-kristne, der (aldrig) kommer i den. Med andre ord, alle kommer under saksen, og revyen lægger ikke fingre imellem, når den parodierer den gamle institutions kamp for overlevelse og danskernes ambivalente forhold til deres tro og kirke.

Knirkerevyen III

 

Knirkerevyen har turneret over hele landet, og pressen har givet den følgende kommentarer med på vejen:

1998

Det lokale blad på Danske Kirkedage

: "Altsammen serveret i et forrygende tempo af en sammenspillet trup, der oven i købet tæller gode musikere og sangere ... ikke for de sarte sjæle."

 

Kristeligt Dagblad bragte billede på forsiden og skrev d. 4.7.1998:

"Revyen blev så flot spillet, og var en så god træning af lattermusklerne, at den fortjener et stort publikum til sin spiddende morsomme

underholdning, når den genopføres i Århus Festuge."

 

FDF LEDEREN skrev:

"En af de sikre succer på Danske Kirkedage er Knirkerevyen, der med bidsk satire og stor humor går tæt på dansk kirkeliv. Hver aften var der fulde huse til forestillingen, og nu gentager ... revyen succesen".

1999

FDF LEDEREN skrev:

" Herre god underholdning. Med enkle midler og en utrolig portion humor tog Knirkerevyen landsmødet med storm ... landsmødets deltagere mødte store køer, inden der endelig blev åbnet ind til salen ... nogle yderst velskrevede tekster ... krydret med en masse iørefaldende musik, fik landsmødet til at overgive sig ... Enestående fortolkning ... humor med bagtanke ... Det er en heftig cocktail, når man for eksempel blander religion og udlændinge, men Knirkerevyen slap virkelig godt fra det. Revyholdet ... med speciale i tabuer.".

 

Holstebro Dagblad 26. maj 2000:

" Billedtekst: De to opvaskere fra riget var ubetalelige, da de på deres helt egen måde så på kirken ..." Knirkerevyen gjorde i aftes kærligt grin med folkekirken og der var virkeligt noget at grine af ... Fra første færd fik de vist det tætpakkede publikum, at de kunne synge ... Det er svært at gengive det morsomme i en revy, fordi også musik og mimik spiller ind, men kernen er, at det i allerhøjste grad var morsomt ...".Andre shows af/med The Foolklats:

Serveringsteater

Foolklats laver også serveringsteater til firmafester, julefrokoster etc. Glæd dig til en humoristisk aften med gale tjenere og underlige personager. Booking FOOLKLATSDet blå tov i butikken

Anmeldelse fra Revyen - det blå tov i butikken i Herning 99Skriv til eller book The Foolklats på

FOOLKLATS

setstats1