Nyheder

Nyheds-Update

04.07.2024


Så fik jeg endelig taget mig sammen til at få taget nogle nye, lidt artistiske, billeder. 


5-6. november 2020


Så er der gallapremiere på Julemandensdatter 2. Først i Viborg så Aarhus og sidst i København. Til premieren i Aarhus var jeg så heldig at have hele min familie med. 

10.09.2020


Så har vi fået anmeldelse på vores TABU forestilling og hvilken en!


Anmeldelse Teateravisen


'Tabu' bringer med sjældent ærligt skuespil, hverdagspræcise scener og utroligt velfungerede publikumsinteraktion fokus på børns opvækst i hjem med alkoholmisbrug…


Og hvor fungerer forestillingen da ovenud godt. Den er stærkt følelsesmæssigt berørende, samtidig med at den qua sin hudløse og ærlige form, får et solidt og kærligt tag i sit publikum...


'Tabu' er sat op, så publikum slet ikke kan lade være med at engagere sig. At de unge ryger direkte på, skyldes forestillingens nøgne, åbne og ærlige form, – intet virker postuleret, og det skaber i den grad involvering og respons...


'Tabu' trækker med et ærligt og naturligt skuespil og sceneoptræden gardinerne fra. Stykket er problemkonfronterende på en facon som ligger milevidt fra den måde, hvorpå firkantet, rigidt politisk korrekt debatteaterskuespil vil gøre det...


Tekst og sang fungerer optimalt. Det gør – som noget centralt – den interaktive del tillige...


Tabu er kommet meget vellykket fra start med sin debut 'Tabu'. Forestillingens intention er at skabe et afsæt for at vi begynder at bryde vores 'det taler vi ikke om'-adfærd overfor alkoholisme. For at skabe grobund for en anderledes menneskelig frugtbar måde at forvalte liv. Gid den fortsat må lykkes. Og gid den når rigtigt, rigtigt langt ud. Det fortjener alle. 


Læs hele anmeldelsen her.                                                                                                                        Kirsten Dahl

- Teateranmelder

17.04.2024


Leger i dag med disse to dejlige mennesker. Kan ikke sige andet end at det er radioteater, det er krimi og jeg spiller betjenten Michael.

20.11.2023


Har været på filmoptagelse med disse skønne mennesker fra SUPER 8 filmskole. Jeg skal ikke afsløre handlingen ud over at to mennesker (spillet af Joy Anna Hall og undertegnede) mødes på et hotel og replikken ”Spank me nu forhelvede, Carsten” falder på et tidspunkt. Resten må I fantasere jer til ;-)


Instruktør er den netop prisvindende instruktør (for Menneskemøder) Jakob Korsholm Borum

Det var en sjov dag på kontoret :-D

28.10.23


Så har vores kortfilm Menneskemøder (Meetings of love) der havde premiere i april 2023, vundet for bedste film ved NUFF filmfestival i Norge. Stort tillykke til Jakob og hele holdet.

Juryen skrev om filmen:

Best Nordic Film Award - Meetings of love by Jacob Korsholm Borum

Meetings of Love offers a captivating ensemble of comically dissatisfied characters, each wrestling with their life stories and fervently pursuing avenues to escape their miseries. Their struggles are delightfully entwined through the whimsical flower delivery boy's mission to deliver the "unwanted" bouquet.

The film's extraordinary commitment to detail is evident in its meticulously selected color schemes, playful set design, and the recurring motif of flickering light, all of which artfully serve as a unifying thread that gracefully intertwines the lives of the building's diverse residents.

The film skillfully strikes a harmonious balance between tragedy and humor, accentuated by its pompous instrumental music. It delves into various facets of the human psyche through its characters within a relatively short timeframe. Meetings of Love is a standout in storytelling and filmmaking, deserving of the Best Film award.


02.01.2023


Er på turne med denne lille frække fyr og resten af holdet på Randers Teater i perioden 2. januar - 4. februar 2022 og igen i perioden 26. april- 26. maj 2022. Det er altid en kæmpe fornøjelse at være på turne med Randers Teater.

21.12.22


Trowback. Viking - The downfall of a druglord


21.11.22


I anledningen af VM22 har jeg fået uploded et par Throwbacks fra DRs forboldserie En for holdet :-D


01-02.08.22


Billeder fra optagelserne til kortfilmen "Menneskemøder" En super absurd humoristisk film om parforholdets genvordigheder af Jakob Korsholm Borum.

Det blev et glædeligt gensyn med min evige undersåt Jeppe Rydell fra Hamsterhjulet der denne gang var min personlige slave og flere nye søde spillere som Marie Dalsgaard, Sonja Oppenhagen, Joen Bille og Oskar Salvatore

Og ikke mindst et fantastisk sjovt, sødt og arbejdsomt crew der gjorde dagen til en fest.


17.05.2022


Så kan vi snart opleves i Roskilde vi spiller 3 forestillinger den 26-28 maj 2022 i anledningen af

Folkekirkens Nødhjælp's 100 års jubilæum.

.


03.01.2022-03.04.2022


Fra 3. januar til 3. april er jeg på turne med Randers Teater. Den første måned spiller jeg Palle i forestillingen Palle alene i verden og de efterfølgende måneder er det rollen som Mads i forestillingen Drømmen om Amerika. Klik ind på Randers Teaters hjemmeside og se hvornår vi kommer forbi et teater i din by. 

Håber vi ses derude ;-)


PS: Det er ikke nemt at lave teater. Sidste dag på Palle turneen blev vi ramt af corona og starten på Drømmen har Amtsavisen skrevet om her ;-) KLIK


27.11.21


Hamsterhjulet vandt sørme pulikumsprisen ved Ekko Shortlist Awards 2021. Vi er mega stolte og glade for denne pris. Tusinde tak til alle jer der har stemt på filmen og tak til hele holdet bag filmen 


21.04.21-25.05.21


Er i gang med optagelserne til ny ungdomsserie på DR Ultra. Spiller den gennemgående rolle som træner for disse unge skønne fodbolddrenge der skal igennem intriger, fodboldkampe og fuck ups på deres vej til succes.

Nu kan jeg endelig bruge mine mandagstræner evner til et eller andet :-D


Holdet bagved er fuldstændig lige så søde som drengene foran kameraet og humøret er højt selv om vi har lange og sene dage.


Serien får titlen "En for holdet" har premiere 7 juli 2021. Klik her.

27. 09 2021 og 03.01. 2022


Har to optagedage på truecrime serien The Viking - Narkokongens fald, der kommer på Viaplay primo 2022. Spillede Vagn som er lederen af en narko enhed ved politiet. Det blev en sjov dag i regn, vind og sol med hele holdet. 

14. december 2020Mens Randers Teater er lukket for offentlige forestillinger (covid19) så er vi bag kulissen i fuld gang med genopsætningen af den populære forestilling Drømmen om Amerika. Matias Hedegård Andersen har overtaget Mortens Bo Kochs rolle og på teknik og afvikling har vi fået Esben Nyholm Stehouwer.

Vi er SÅ klar til at spille for jer 12. januar, inden vi tager på Danmarks-turné de næste måneder - hvis vi altså får lov, på grund af corona.

Vi spiller blandt andet forestillingener i Musikhuset, Aarhus den 17. januar kl. 14.00

samt Randers Teater den 12. januar kl. 19.30 (inkl. aftertalk).

20. Februar 2021


Vores teaterturné (Drømmen om Amerika) ligger pt. stille pga coronarestriktionerne, men heldigvis kører TV og filmindustrien videre. Har derfor været på optagelser til DRs kommende historiske serie om Grønland og Danmarks -300 års fælles historie. Jeg spiller her den historiske karakter Samuel Kleinschmidt der havde stor betydning for bl.a. det grønlandske sprog. Jo det er mig med skægget og nej desværre skulle optagelserne ikke foregå på Grønland men i stedet på Frilandsmuset

De andre spillere på billedet er: Mikkel Arndt, Martin B. Hansen og Mads Blangstrup


Læs mere om serien her. 


16.11.2023


Jeg er beæret over igen at blive spurgt om jeg vil tale på Svalegangens ”Off The Record” arrangement torsdag den 16. november 2023 fra kl. 19-20.00


Sidst jeg stod på scenen og talte handlede det om hvordan man overlever som gidsel.


Denne gang skal jeg tale om hvordan man forener et liv på scenekanten som professionel skuespiller, med et liv på kanten af den menneskelige psyke under ekstremt pres, det være sig som soldat i kamp, gidsel eller mere jordnært som personale i kriminalforsorgen, psykiatrien, som leder etc. Jeg har desuden lovet at der skal være god tid til masser af spørgsmål fra publikum. Håber I vil kigge forbi på torsdag.


Billetter bestilles her

06.05.22


Har været på reklameoptagelser med min medspiller Spencer i dag.

Jeg er ret så imponeret over at Spencer gad "lege" med mig hele dagen. Dygtig hund. Se den lille film her.


Reklamen er for Vejdirektoratet.

.


08.04.22


Efter Aprilfestival 2022 har TABU fået nogle skønne ord med på vejen fra anmelder Anne Middelboe Christensen i Information.


"Tabu havde et stærkt greb i de unge … Det gjorde ondt. Tabu er ærligt teater, der rækker en hånd ud mod de unge – og holder fast".


Og så var der også ros til holdet:


"Katrine Kraul Ibsen spiller sørgeligt overbevisende den unge pige, der må følge nedturen for sin mors alkoholikerkæreste der spilles ubehageligt troværdigt af Thomas Biehl. Og Anni Bjørn spiller stærkt den selvdestruktive, ufølsomme mor."


Information 8. april 202207.04.22 og 12.05.22


Er i dag på filmoptagelser for og hos Forsvarsministeriet. Formålet er en kampagne der skal øge cybersikkerheden. Jeg spiller skurken.


27.03.22


Skyder lige nu en reklame for Dracula bolsjer. Spiller reklamemanden der skal give Dracula et nyt image som "bolsje".

Senere i aften går det mod Esbjerg og Aprilfestival21.03.22


Kom og oplev vores forestilling TABU på Gruppe 38 i Aarhus fra den 21-23 marts 2022.

Der er stadig ledige pladser den 21. og 22. marts.

Vi glæder os til at spille for jer


Spilledatoer

21. marts kl. 10.00 (Udsolgt)

22. marts kl. 19.30

23. marts kl. 10.00 (Udsolgt)

23. marts kl. 12.00 (Udsolgt)


Klik her for billetter.


Desuden spiller jeg/vi også TABU og PALLE ALENE I VERDEN på aprilfestivalen i Esbjerg.


TABU:

29.03.22 Spangsbjergskolen Cosmos kl. 10.15 og 12.15 

31.03.22 Bakkeskolen Cosmos kl. 10.15 og 12.15

01.04.22 Esbjerg Museum kl. 17.45 og 19.45


PALLE ALENE I VERDEN:

28.03.22 Danmarksgades skole Urban kl. 10.15 og kl. 12,15

03.04.22 Boldesagerskole Cosmos kl. 11.00 og kl. 14.45


Klik her for billetter


04.02.22


Corona tur/retur og tilbage på optagelser til Nordic Narcos eller The Viking - Narkokongens fald. Sidste gang jeg var på dette set var tilbage i september 2021. Serien med Alex Høgh Andersen i hovedrollen er lige på trapperne på Viaplay. Her er min karakter Vagn igang med afhøringerne ... eller noget.

06.10.21


Tine og jeg spillede for mange år siden gennemgående forældre i nogle Stenaline reklamer. Nu har vi åbenbart fået nyt hus og nyt og ældre barn (Matilde) i en ny reklame for forsikringsselskabet Aros, hvor vi er på optagelser i dag. 

22. november 2021


Sidste år spillede jeg Thorvald Pedersen stifteren af Novo i en historisk adventskalender for Novo Nordisk fonden. Nu er Thorvald tilbage i laboratoriet denne gang tages der udgangspunkt i fortællingen om Nordisk altså Novos konkurrent. Meget senere blev alt dette til det vi i dag kender som Novo Nordisk.04. november 2021


Er blevet overtalt til at fortælle lidt om hvad jeg laver de dage jeg ikke står på scenen eller foran kameraet til Off the record på Svalegangen, Aarhus. Jeg fortæller selvfølgelig kun om det jeg må sige og repræsenterer denne aften hverken forsvaret eller andre sikkerhedsfirmaer. Mit foredrag står helt for egen regning. 😉


22. oktober 2021


Så er efterårsferien slut og jeg er tilbage på optagelser. Denne gang en reklamefilm for Sygeforsikringen Danmark. Heldigvis er der weekend bagefter. Min dagens nye datter er Nana :)

05. oktober 2021


I dag står den på still photoshoot for firmaet Canify. Billeder der skal bruges på det tyske marked. 

06. september 2021


Indspiller kampangefilm for Modstrøms KlimaKit. Spiller faktisk rollem som mig selv. ;-)

31. juli 2021


Spiller med i Teatret Beagles forestilling The Bodyguard. Det er fysisk, det er gadeteater, det er hylende morsomt. :-) 

The Bodyguard er en co-produktion med Bora Bora. 

13. juni 2021


Bruger dagen i dag på at tæve en masse komikere i Christian Fuhlendorffs nye serie "Panik". What's not to like :-)

25-26. Marts 2021


Har brugt de sidste par dage som sensations-reporter i vaskebranchen til en web-reklamekampagne i 6 dele for Nortec og Superego. Man kommer noget rundt som skuespiller. :-)

Se filmene her

17. november 2020


Optog i dag en historisk adventskalender for Novo Nordisk Fonden. Alt foregik på greenscreen og bliver krydderet med historiske billeder. Jeg spiller Thorvald Pedersen, stifteren af Novo. Jeg glæder mig virkelig til at se det færdige resultat. 


Se filmene her: 3. advent (klik her) og 4. advent (klik her)14. november 2020


På optagelser i Hvide Sande til TV serien Hvide Sande. Her spiller  jeg lokal krejler.

11. marts 2020


Efter at have spillet Viceadmiral Aage Vedel i DR´s Frederik d. IX troede jeg ikke at jeg kunne stige mere i graderne inden for det maritime.
Dette blev dog overgået i dag da jeg havde den "ære" at spille Grossadmiral Karl Dönitz og Rigskansler for resterne af de tredje rige til DR`s dramadokumentar ”Min fars krig”, som bliver vist til foråret på DR1 (afsnit 3). Dejligt med en lynkarriere i søværnet 😂 og dejligt igen at få lov til at spille på tysk. 

29. februar 2020


Glæder mig til premieren på denne her 😃

Lørdag den 29. februar 2020, er der premiere på kortfilmen "Hamsterhjulet" i biograf Øst for Paradis.

❗️Billetterne til premieren er desværre
udsolgt.

OM FILMEN:
Titel: Hamsterhjulet
Proucent: Ettrup Film
Udgivelse: 2020

Kortfilmen "Hamsterhjulet" er et komedie-drama på ca. 40 minutter. Filmen foregår i 1970'erne og handler om den unge Ella, der opsøger sin ekskæreste. Det fører hende ud til en militærbase, der ligger langt ude i en skov afskåret fra virkeligheden.


Se filmen her.

22. februar 2020


Se med PÅ SØNDAG kl. 22.10 hvor DR1 vises første afsnit af den internordiske tv-serie - thrilleren “Tynd Is” her spiller jeg fører for specialstyrkerne fra arktisk kommando der skal indtage et skib med gidsler. Optagelserne blev optaget ud for kysten nord for Island. 😉  Se traileren her 

15. januar 2020 


Der er blevet taget vel imod INGEN SKAL SOVE i landets biografer og nu kan den streames på de fleste kendte treamingstjenester. God fornøjelse. 


"INGEN SKAL SOVE er en imponerende og vanvittig flot dansk thriller...

Selvom alle skuespillerne gør det godt, må jeg lige fremhæve Thomas Biehl ..." Heaven Horror


"Skuespillerne fortjener også ros, for over en bred kam at fremstå troværdige...Med et godt cast og en fremragende billedside, er det en fornøjelse at se filmen..." Kulturbunkeren


Læs om skuespillerne her.


20 Januar 2020


GALLA BIOGRAFPREMIEREINGEN SKAL SOVE I MOVIEHOUSE HJØRRING KL 20.00.

Herefter i biografer i hele landet.


Læs mere om filmen her


⭐⭐⭐⭐⭐ Kulturbunkeren

⭐⭐⭐⭐ Heaven Horror

⭐⭐⭐⭐ FilmsidenLæs alt om filmen samt bestille billetter til både Aarhus og København her. 


04. marts 2019 - 30 september 2019


Er igang med prøverne og udviklingen af forestillingen TABU. Forestillingen tager temaet alkoholmisbrug i hjemmet op og ser på problematikken fra de pårørenes synsvinkel. Forestillingen har Aarhus premiere på Teatret Svalegangen den 7. maj kl. 19.30 og skal derefter på turne, gerne i mange år fremover. Medvirkende: Anna Ur Konoy, Anni Bjørn og Thomas Biehl


Se mere på vores hjemmeside her.


Bestil billetter til forestillingen her.


Læs den gode anmeldelse her!

15.06.2017


Så fik jeg glæden af at spille den kiksede musiker Ronny i serien RITA over for de dejlige kvinder Mille Dinesen og Charlotte Munch. Instruktion af Lars Kaalund.

Vises mandag 4. september kl. 20.00 på TV2.

15.02.2016


Så starter prøverne til forestillingen Drømmen om Amerika på Randers Egnsteater. En proces jeg glæder mig rigtig meget til at komme igang med. Mere info følger senere.

27.05.2015


Var på optagelser til TV2 serien Norskov. Her spiller jeg journalist. De var en rigtig dejlig dag på settet med glade mennesker og godt humør.

Serien starter i september 2015


14.12.2014


Den 14. december kom og se ny dramatik i Ho Ho Drama2!


HOHO drama 2!

DRAMAFRONTEN er tilbage med en live-on-location advent-event i december 2014


Hver søndag i advent opføres 4 spritnye stykker dramatik i Aarhus og København:

samme stykke, samme klokkeslet, samme dramatikere, forskellige skuespillere og instruktører.


Søndag 14.12: ÅBENBARINGEN, afsnit 3: ”Luciadag” Dramatiker: Jens Kløft Instruktør: Morten Lundgaard . Medv.: Katrine Beck Ipsen, Carsten Svendsen, Thomas Biehl Location: Frelsens Hær i Klostergade. Kl. ca. 14.10 – 15.30 opføres stykkerne. Publikum bliver delt op i 4 grupper, og anført af en guide, går de fra stykke til stykke.  Læs mere her.

13.09.2014


Yeah så starter prøverne til Rester af Alice  med B79.2 der spiller fra 13-21 november på Katapult i Aarhus. Mere info kommer snart Bestil billetter her!


5x4 stjerner i Kulturkongen og 5 stjerner i Århus stiftidende. Læs anmeldelsen her.


02.08.2014


Er i gang med optagelserne til Filmen Et Liv. En barsk film om vold i hjemmet. Jeg spiller den udfordrende rolle som Flemming der både er helt almindelig og sympatisk samtidig med at han ikke kan styre sit temperament, sin jalousi og sit kontrollerende væsen. Hovedrollen er Sophie på 6 år hvilken gør opgaven yderst spændende og udfordrerne. Blev nomineret til Shortlistprisen og publikumsprisen EKKO 2017

22.03.2013


Er i marts og april måned i gang med optagelserne til Isabel Bildes kortfilm "Fadervor" hvor jeg spiller en præst der er ved at gå i opløsning.


Filmen Fadervor er færdig. Den er blevet en stemningsfyldt film der klare sig rigtig godt på Ekkos Shortliste og er nomineret for bedste musik. Se den her (klik)

15.12.2013


I anledningen af 100 året for Niels Bohrs atommodel, spiller jeg  rollen som Niels Bohr (på tysk) i Lars Becker-Larsen film om "Den Forunderlige Kvanteverden" Filmen bliver vist forskellige steder i landet samt på DR2  Søndag (15.12.13) kl. 23.15 og derefter i norden og Europa. Einstein spilles af Martin Greis-Rosenthal.

Se filmen her!

06.12.2013


EN SÆLGERS DØD


Så spiller klassikeren over alle klassikere En Sælgers Død af Arthur Miller. Jeg har æren af at spille sønnen Biff. Den kan opleves fra den 6. - 14. december på Godsbanen Aarhus.

"... spillerne fanger med både alvor og humor deres roller på kornet. Fx scener mellem Willy og Biff (som Thomas Biehl tonere med fine nuancer)" - Aarhus Stiftidende

 


07.11.2013


Så er der Gallapremiere på Nils Malmros film "Sorg og Glæde". Det er den mest modige og ærlige film jeg har set i flere årtier. En film man ikke bare sådan lige kan ryste af sig! Helle Fagralid og Jakob Cedergren spiller helt fantastisk. Jeg har en lille rolle som den forsmåede bejler Jens. Premiere i biograferne 14. november 2013.09.09.2013


Utopia eksperimentet


Er blevet inviteret i laboratoriet.org af Barbera Simonsen fra Det Andet Teater. Her skal vi i en uge undersøge "Tid i prøveprocesser" som er en del af deres UTOPIA-eksperiment række inspireret af interviews fra rehearsalmatters.org. Mine medspillere denne uge er Dorthe Hansen Carlsen og Mikkel Stubbe Teglbjerg. Jeg tror det bliver mega inspirerende.


12.10 2013


Vi har optaget en teaser til filmen Et Liv der er en kort fiktionsfilm, der handler om en voldsramt familie. Jeg skal spille den voldelige mand Flemming. Min datter spillede faktisk min datter i teaseren ;)


Følg med og støt filmen økonomisk her:
21.05.2013


Bag Hegnet


Yeah, så er der urpremiere på vores forestilling Bag Hegnet skrevet af  Caroline Cecilie Malling. Vi er super stolte over at lave urpremieren på dette prisvindende stykke af vores prisvindende dramatiker. Forestillingen er så samtidig urforestilling med vores nye teater B79.2. Alt dette foregår på Katapult i Aarhus hvor den spiller fra 21. maj-15. juni. Læs anmeldelse her!

07. februar 2020 


Har brugt dagen på at "lege" med skønne mennesker. Musikvideo til Frankly Females nye hit. Pernille Gunvad og jeg mødtes for første gang i 2003, i en kortfilm af Morten Lundgaard hvor vi spillede et kærestepar i krise. Denne gang skulle jeg slå hende ihjel ved at begrave hende levende (om det lykkedes må I se i videoen) som håndlanger havde jeg min partner in crime Steffen Nielsen som jeg har lavet tusinde ting og sager med gennem tiden. Det store produktionshold bestående af Simon Nielsen-Englyst havde den svære opgave at holde styr på og filme de gamle cirkusheste 😆


Se videoen her. 

25. oktober 2019


På optagelser i Mønsted Kalkgruber til spillefilmen Julemandens datter 2, der har premiere i 2020. En smuk og kold dag på kontoret omgivet af søde mennesker. 

25. september 2019 


Har optaget denne lille web serie for Signifly.

ENDELIG fik jeg lov til at spille på Sønderjysk 🙌😋


Se filmene her


Følg københavnerpigen, Oda, og hendes rejse ind i en verden af jyder, traktortræk og en helt anden form for fællesskab hun ikke er vant til.

28. august 2019


Havde en vidunderlig aften i går til Gallapremieren på filmen "Ser du månen Daniel" sammen med hustruen og en masse dejlige og skønne mennesker fra hele filmholdet. Tak. 🙏 

Se flere billeder fra aftenen her.

21 august 2019


Var på optagelser for M2Film der skal lave optagelser til Nordjyske Museum der åbner den tidligere top hemmelige bunker REGAN V der i tilfælde af krig skulle huse landets hof og regering. Jeg skal være permanent i udstillingen som den driftsansvarlige Erik Jensen der i udstillingen fortæller på en skærm om sit liv.

15-20 august 2019


Optog kortfilmen "Hamsterhjulet" med super dejlige mennesker, fra Ettrupfilm, i området omkring Viborg. Filmen foregik på en absurd militærbase i 70-80 erne. 


Se filmen her

12. marts 2019


Har været på Island nogle dage for at optage til en nordisk fiktionsserie Thin Ice (Tunn is) der foregår på Grønland. Jeg spiller rollen som specialstyrke mand (Frømand) på et dansk krigsskib. Det er første gang jeg oplever Island så det var en skøn oplevelse. Se traileren her.

12.06.18


Er på optagelser til kortfilmen GR4DE. Her spiller jeg en fremtidsinstruktør der skal lære de unge mennesker de "virkelige" værdier her i livet. Filmen er afgangsfilm på filmskolen Potemkin. Instruktør Aske Sørensen

06.06.18


Har de sidste 3 dage skudt kampange/brand film for firmaet "It's a bird" optaget af Signifly. Sammen med de søde mennesker Emil, Nikolaj, Frederik og Nana har jeg været på "alle" locations der findes i København og omegn. 😃 I filmen oplever man en hel dag sammen med min lidt kiksede karakter Walter

1-3 marts 2018


Har i disse dage skudt kortfilm på en forladt ejendom ved Viborg. Spiller en psykisk syg mand der har taget en unge kvinde som gidsel. Glæder mig til at se resultatet.

17.01.18


Optager i dag reklame for Skousen. En lang og sjov dag på settet.

30.10.17


Så er dagens optagelser færdige til en reklamefilm for Børns vilkår. Temaet er skilsmissebørn der kommer i klemme mellem mor og far når der skal holdes ferie. Jeg nåede dog aldrig at møde min ekskone eller mit barn.

01.09-28.09.2017


Laver mange forskellige ting i denne tid. Jeg instruerer revy for Vestre Gasværk, spiller Knirkerevy, laver virksomhedsjobs for ACT m.m.

29.08.2017


Har den fornøjelse at være med til en af de største kulturprojekter i forbindelse med kulturhovedstad Aarhus 2017. Randers Egnsteaters kæmpe havneforestilling Watermusic med bland andet Oh Land. Mit job var af lidt anderledes karakter da jeg stod for at få flyboards i luften.

03.06.2017


Så er der premiere på Knirkerevyen 5. Alle tekster skrevet af os selv. Efterfølgende skal revyen på turne i det ganske land. Læs mere her.

13.2.15

Var på optagelser for at lave undervisningsfilm for Midttrafik. Her spillede jeg buschauffør (han er cool), bilsælger og hotel receptionist.


10.06.15


Optager for Kræftens Bekæmpelse, i København, i forbindelse med deres E-Kvit kampange.

22.04.15


4 Stjerner Til Damaskus i Aarhus Stiftidende


"Repliktstærkt Strindberg-stykke! - Hvorfor ikke spænde buen og vælge en tekstudfordring af de største til 25-års-jubilæumsforestilling? Heldigvis går det godt. Takket være et spillerhold med engagementet og talegaverne i top ... I en enkel og vellykket iscenesættelse!"


15.02.15


Er i gang med prøverne til Strindbergs "Til Damaskus". Forståelsesmæssigt er det er stor og fed udfordring. Jeg spiller rollerne som Lægen (Varulven) og Fristeren. Premiere 21.4.15 - 30.4.15. Instruktør Hanne Trap Friis.


03.07.2014


Har fået den opgave at lægge stemmer til den tyske soldat Erhardt (på tysk) samt flere andre danske og tyske soldater samt civile. Det var en super fed opgave der foregik i De Danske Filmstudier i Lyngby.


13.04. 2014


Havde en kølig eftermiddag som milijømand i Rasmus Bruun Jørgensens novellefilm "Søløse".


05.03. 2014


Lavede i dag et spot til foreningen SAVN (Børn af forældre der sidder i fængsel).  Teamet bestod af nogle af Danmarks dygtigste filmfolk. Jesper Ærø, Anders Agerbo og Erik Zappon. Spottet kommer til at kører de næste par år på DR´s kanaler. Jeg spillede rollen som indsat far og fængselsbetjent. NB: Billedet er fra en seddel jeg fandt i en af de forladte celler.20-21. 02. 2014


Efter en måneds ferie i Cambodia kalder arbejdet igen. Denne gang er det med nogle sjove og yderst velproducerede film for REMA 1000, hvor jeg spiller manden der løber ind i store problemer med aftensmaden, konen og udsolgte jordbær, fløde og en børnefødselsdag.


14.11.2013


Var på Østerbro for at indspille en lille scene til New Danish Screen filmen "Rodløs" instrueret af Kira Richards Hansen og skrevet af Signe Søby Bech. Jeg spillede rollen som den konfliktsky far til filmens hovedperson spillet af Rosalina Krøyer. I rollen som min ex-kone ses Anne Sofie Espersen.

10.08.13

 

Har medvirket i kortfilmen "Mare" hvor jeg spiller far. Min lille søde medspiller faldt i søvn under optagelserne til min sang af "Solen er så rød" :-)

Aug-Nov 2013


Har i disse måneder monster travlt som erhvervsskuespiller hos ACT!

"The essence of a really good actor is that you stay innocent. Stay innocent. Stay curious 'til the day you die. Don't know the answers. Try to figure out. You know? And try to understand. And you see that which makes you unique and that which allows you to imagine that you live in another time, in another place, in another room, that you really believe is based on innocents. That's why we act so wonderfully when were children because we really believe. And that ability to believe, we should keep 'til the day we die and don't let anyone take it away from you. Certainly don't take it away from yourself."

~ Uta Hagen